Den här sidan använder så kallade cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Ok

Äggoljetemperafärg

Vacker traditionell färg som fungerar alla typer av underlag inomhus såsom redan målade ytor, nytt eller gammalt trä, puts, betong, tapet, papp m.m.

Färg i påse är en torr färgmix som du enkelt blandar en ekologisk och lättmålad äggoljetempera av hemma. Du behöver inga förkunskaper. Färgen innehåller endast ägg, linolja, vatten och färg i påse (jord- och mineralpigment). Inget mer.

Äggoljetempera ger vackra och levande ytor som reflekterar ljuset på ett magiskt sätt. Färg i påse ger också ett gott samvete både för din egen hälsa och för miljön. Komplettera med vatten, linolja och ägg! Hjälpredan berättar hur du blandar och målar för ett lyckat resultat!

Börja alltid med grundfärg i påse som fäster och täcker bra på de allra flesta underlag. Den oxiderar fort och förhindrar kritning. Därefter väljer du vilket underlag du ska måla på; Vägg, Tak eller Snickeri. Tillsammans gör vi målarfärg och minskar på så sätt vår miljö- och klimatpåverkan! Du får ett magiskt vackert resultat och en vackrare värld!

Artiklar 1-12 av 14

Sida
per sida
Fallande ordning
 1. Äggoljetemperafärg Vägg/Snickeri
  Från 
  Så lågt som 175,00 kr
 2. Äggoljetemperafärg Tak
  Från 
  Så lågt som 250,00 kr
 3. Äggoljetemperafärg Golv
  Från 
  Så lågt som 70,00 kr

Artiklar 1-12 av 14

Sida
per sida
Fallande ordning