Den här sidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Ok

Vassmatta

I lager
Så lågt som 425,00 kr
Utmärkt som vindskydd, rådjursskydd, rumsavdelare, balkongskydd med mera. Smälter in väldigt bra som vind- och insynsskydd på bryggor där det ofta är blåsigt och därigenom inte är så trevligt att ligga och sola. Fungerar även bra som solavskärmande tak på pergola, i växthus, uterum mm. 
Vassmattan är väldigt fukttålig och håller förvånansvärt länge utomhus. Den blir efter något år eller två vackert grånad om den exponeras för väder och vind.
 
Om man vill lerputsa innerväggar av trä som tex råspont kan man häfta fast vassmattor på väggarna som underlag för putsen.
 
Vasstråna är ihopsydda med galvaniserad ståltråd. Är rullen för lång är det enkelt att klippa av ståltråden med tång. Det går även att klippa av vasstråna med en kraftig sax om man vill ha lägre höjd än 1,4 meter. Om vassmattan ska fästas mot träunderlag går det snabbast att häfta fast den. Mot metallstaket och balkongräcken är det enklast att naja fast den med ståltråd.
 
 
  • Höjd 1,4 m 
  • Längd 3 & 6 m
 
 

Så här enkelt bygger du ett 5 meter långt vind- och insynsskydd på mindre än en timme, klicka här!

Mer information
Färg Nej
Tjocklek Nej
Nyans Nej