Den här sidan använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda sidan accepterar du att cookies används - Läs mer - Ok

Vindskyddsduk Protex

I lager
Så lågt som 865,00 kr
Utvändig stark, tunn vindduk som skyddar isoleringen från vind och vatten samtidigt som den låter huset "andas". Duken är extremt diffusionsöppen och utvald för att passa till vår linisolering med luftspärpapp på insidan, eftersom det i kombination med denna inte är lämpligt att använda "vanliga" vinddukar då de oftast är alltför täta.
Vindduken kan användas både till gamla och nya hus och till både golv, väggar och tak.
 
Vindduk monteras vid luftspalten (mellan isoleringen och luftspalten) i tak eller vägg. Häfta fast med häftpistol och tejpa eller kläm skarvar noggrannt med läkt. Tillse att duken ligger omlott på rätt sätt vid skarvar så att eventuellt inträngande slagregn ej kan rinna in i skarven. Duken kan även läggas som vindskydd i gamla "bjälklagsblindbottnar" innan golvet isoleras. Täck in det noggrant med vindskyddsduk som på bilden. Då blir det vindtätt och luften står still i linisoleringen!
 
Som många andra material bryts vindduken successivt ner av solens UV-strålar, och den bör därför inte förvaras eller monteras oskyddad mot UV-strålning längre än fyra månader. 
 
 
Vindskyddsduk Protex Soft Plus 
 
Bredd: 1,5 eller 3 m
Yta: 37,5 m2 eller 75 m2
Längd: 25 m
Tjocklek: 0,20 mm
Ånggenomgångsmotstånd: 900 s/m
Innehåll: Spinnbunden polypropen med mikroporös film 
Mer information
Färg Nej
Tjocklek Nej
Nyans Nej